Ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα ασκήθηκε στην πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι Power of Love Έλενα Πολυχρονοπούλου και στον σύντροφό της, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 7,8 κιλά κοκαίνης.

Επίσης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έκρινε πως ο άνδρας θα πρέπει να διωχθεί και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε ενώπιον του τακτικού ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Επεισοδιακή σύλληψη
Η πρώην παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφός της συνελήφθησαν την Πέμπτη (09/09) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκε το ζευγάρι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο σύντροφος της Έλενας Πολυχρονοπούλου βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της συντρόφου του, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα που διέμεναν μαζί, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, Ι.Χ. αυτοκίνητο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες δεν συνεργάζονται καθόλου με τις Αρχές και δεν λένε τίποτα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο από τους αστυνομικούς της Δίωξης ότι διακινούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα κοκαΐνη σε Νότια Προάστια και Αθήνα και δεν μπορεί ξαφνικά να βρέθηκαν με περίπου 8 κιλά κοκαΐνης. Εν ολίγοις, ο προμηθευτής για να τους εμπιστεύτηκε τόσο μεγάλη ποσότητα που στο λιανεμπόριο μπορεί να έφτανε και το 1.000.000. ευρώ, σημαίνει ότι είχαν διακινήσει με επιτυχία και για μεγάλο διάστημα και μικρότερες ποσότητες και είχαν αναπτύξει δίκτυο για να μπορέσουν γρήγορα να διακινήσουν τόσο μεγάλη ποσότητα.