Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασίλης Μπέτσης, συνελήφθη σήμερα για παραβάσεις των νομοθεσιών περί φωτοβολίδων, όπλων και αθλητισμού. Η ΠΑΕ, με επίσημη ανακοίνωση, εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στον πρόεδρο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα δικαιωθεί.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι τα ευρήματα που αναφέρθηκαν από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας δεν εντοπίστηκαν εντός του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου, αλλά σε χώρο εκτός του οποίου η ομάδα δεν έχει καμία σχέση ή ευθύνη.
Η ΠΑΕ υπογραμμίζει ότι η σύλληψη του προέδρου οφείλεται αποκλειστικά σε τυπικούς λόγους που σχετίζονται με τον ρόλο του ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και εκφράζει την προσδοκία ότι η δικαίωσή του θα επιβεβαιωθεί εντός των επόμενων 24 ωρών, μετά τις έρευνες των Αρχών.
Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com
Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google









