Επίθεση σε όσους τον επικρίνουν ότι κάνει εβδομαδιαία κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ανεβάζοντας ένα βίντεο από το σκάφος με το οποίο διαπλέει τα νησιά του αιγαίου συνοδευόμενος από τον βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ναύαρχο εν αποστρατεία Βαγγέλη Αποστολάκη έγραψε «έκτη στάση Αστυπάλαια για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε»
Όπως εξήγησε ο Στέφανος Κασσελάκης«Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών».
Προσέθεσε δε: «Ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους ‘λαλίστατους’ δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα.
Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες».
lifo
Κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου άμεσα στο Google News με όλα τα νέα του xalkidikipolitiki.com
Πρόσθεσέ μας στο Feed της Google









