Ο Εμπορικός Σύλλογος των Νέων Μουδανιών, αποφάσισε για τις 28 Φεβρουαρίου, όπου συμπληρώνονται 2 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και με αφορμή τις πανελλήνιες συγκεντρώσεις, τα καταστήματα στην κωμόπολη των Νέων Μουδανιών να παραμείνουν κλειστά από 11π.μ.-12π.μ..
Ο Σύλλογος και οι άνθρωποι των καταστημάτων θα συμμετέχουμε στην πορεία, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου: «για τους συνανθρώπους που χάθηκαν και εξαϋλωθήκαν πριν 2 χρόνια στα Τέμπη , για να μην θρηνήσουμε και το αίμα μας παγώσει ποτέ ξανά για αδικοχαμένες ζωές, γιατί οι 57 νεκροί μας δεν ήταν θύματα φυσικής καταστροφής , γιατί δεν θεωρούμε μακρινό κανενός τον θρήνο και τον πόνο, γιατί πάνω από όλα είναι κοινωνικό μας χρέος να στηρίξουμε οποιαδήποτε ενέργεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στις οικογένειες των θυμάτων».
Για τους παραπάνω λόγους ο Σύλλογος μάλιστα απευθύνει κάλεσμα στις Συμπολίτισσες και τους συμπολίτες, Θεσμικούς φορείς και ιδιώτες, Φορείς, σωματεία, συλλόγους, ενώσεις, κλπ, Εμπόρους και Επαγγελματίες του τόπου για να βγούνε όλοι μαζί στην πορεία δικαιοσύνης στην Κεντρική πλατεία Ν. Μουδανιών στις 11.00.