Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για τη βελτίωση της ύδρευσης στον Δήμο Κασσάνδρας, με την τοποθέτηση νέας δεξαμενής και σύγχρονου αντλητικού συστήματος που στοχεύει στην ενίσχυση της παροχής νερού στο δίκτυο των περιοχών Νέας Σκιώνης, Αγίας Παρασκευής και Παλιουρίου.
Η νέα παρέμβαση αναμένεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες σε ύδρευση τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών κατά τους θερινούς μήνες, εξασφαλίζοντας ποιοτική και επαρκή υδροδότηση.
Σε δήλωσή της, η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά ανέφερε:
«Η κάλυψη των αναγκών ύδρευσης αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή. Με στοχευμένες παρεμβάσεις, ενισχύουμε τα δίκτυα σε κομβικές περιοχές, εξασφαλίζοντας ποιότητα ζωής και βιώσιμη ανάπτυξη. Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης και Αποχέτευσης, κ. Γιαννακάρα, για την καθοριστική του συμβολή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου».
Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Αποχέτευσης Γιώργος Γιαννακάρας σημείωσε:
«Το νέο αντλητικό σύστημα και η δεξαμενή ενισχύουν την υδραυλική επάρκεια σε τρεις τουριστικά φορτισμένες περιοχές. Πρόκειται για μία ουσιαστική υποδομή, αποτέλεσμα προγραμματισμού, τεχνικής μελέτης και αποφασιστικής πολιτικής βούλησης».
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, προσφέροντας άμεσες λύσεις και σημαντική ανακούφιση στις τοπικές κοινωνίες.