Με εξαιρετικές εμφανίσεις επέστρεψε ο Α.Σ. Ν. Τριγλίας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo ITF Παίδων και Κορασίδων, που διεξήχθη στο Κοντάξοπούλειο Στάδιο Ωραιοκάστρου από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2025. Οι αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν σε απαιτητικές και πολυπληθείς κατηγορίες, καταγράφοντας σημαντικές διακρίσεις.

Κορυφαία στιγμή για την αποστολή αποτέλεσε η διπλή επιτυχία του Χρήστου Τζελέπη, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα Τούλ και το χάλκινο στη μάχη Παίδων. Οι επιδόσεις του επιβεβαίωσαν τη σταθερή αγωνιστική του πρόοδο και τον κατέταξαν ανάμεσα στους πιο υποσχόμενους αθλητές της διοργάνωσης.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και η Καλλιόπη Λίλλη, η οποία έφτασε μια ανάσα από τα μετάλλια. Ανάμεσα σε 33 αθλήτριες της κατηγορίας Κορασίδων +55 kg, ολοκλήρωσε τρεις απαιτητικούς αγώνες και κατέκτησε την τέταρτη θέση της πανελλήνιας κατάταξης.

Την πέμπτη θέση στην κατηγορία Τούλ 1 DAN Κορασίδων κατέκτησαν η Μαρία Κασσάβου και η Μαρία Πελαγία Αϊβαλιώτου, αποδεικνύοντας ότι η συστηματική δουλειά αποδίδει ακόμη και στις πλέον ανταγωνιστικές κατηγορίες. Στα Τούλ 2–1 GUP Κορασίδων, η Κλόι Ελμάσλλαρι κατέλαβε επίσης την πέμπτη θέση, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την παρουσία της.

Η συμμετοχή του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άφησε θετικό αποτύπωμα, καθώς όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν έδειξαν σοβαρότητα, τεχνική επάρκεια και πνεύμα ευγενούς άμιλλας, εκπροσωπώντας επάξια τον Α.Σ. Ν. Τριγλίας.