Μια snowboarder κόλλησε κρεμασμένος στον ουρανό πάνω σε μια γόνδολα σε ένα θέρετρο στην Καλιφόρνια για 15 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Monica Laso επιβιβάστηκε στη γόνδολα στο χιονοδρομικό κέντρο Heavenly στη λίμνη Tahoe γύρω στις 5 μ.μ. αφού αισθάνθηκε πολύ κουρασμένη για να κάνει snowboard στο βουνό, δήλωσε στο KCRA 3 News, θυγατρική του συνεργάτη του Sky News NBC.

Η κ. Laso είπε ότι ούρλιαζε κάθε φορά που έβλεπε ανθρώπους κάτω από κάτω, αλλά δεν μπορούσαν να την ακούσουν και δεν είχε το τηλέφωνό της μαζί της για να καλέσει βοήθεια.

«Ούρλιαζα απεγνωσμένα μέχρι που έχασα τη φωνή μου», είπε στο KCRA σε συνέντευξή της στα ισπανικά.

Πέρασε τη νύχτα τρίβοντας τα χέρια και τα πόδια της μαζί για να καταπολεμήσει το κρύο καθώς οι θερμοκρασίες έπεσαν στους -5 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι φίλοι της Λάσο δήλωσαν την εξαφάνισή της στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Ελ Ντοράντο, αλλά δεν βρέθηκε μέχρι το επόμενο πρωί, όταν η γόνδολα ξεκίνησε ξανά για την ημέρα και τα πληρώματα συνειδητοποίησαν ότι ήταν εκεί όλη τη νύχτα.

Εικόνα:Μόνικα Λάσο. Φωτογραφία: KCRA 3

news.sky.com