Τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου μεταμορφώνεται σε έναν χώρο συνάντησης μορφών και ψυχών με την εικαστική έκθεση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας «Οι Ανθεμούσες», με τίτλο “Αναδομώντας θραύσματα: Από τη μορφή στο συναίσθημα”.
Η έκθεση αναδεικνύει τη μαγεία του κυβισμού, τη διάσπαση και αναδόμηση των μορφών, τη πολλαπλή οπτική και την αέναη σύνθεση των εικόνων σε νέες, απροσδόκητες σχέσεις. Μέσα από τα έργα των καλλιτεχνών, κάθε θραύσμα αφηγείται μια ιστορία και κάθε γραμμή συνθέτει μια νέα ματιά στον κόσμο γύρω μας.
Το κοινό καλείται να περιπλανηθεί ανάμεσα σε σχήματα και μορφές, να βιώσει μια τέχνη που βλέπει ταυτόχρονα από πολλές πλευρές και να τη νιώσει ως καθρέφτη και παράθυρο στον κόσμο του άλλου. Η έκθεση αναδεικνύει τη μοναδικότητα, την ανθρώπινη σύνδεση και την ανάγκη για αγάπη, κατανόηση, ανθρωπιά και ζεστασιά.
Εγκαίνια: 17 Δεκεμβρίου 2025, 18:30
Διάρκεια Έκθεσης: 17 Δεκεμβρίου 2025 – 31 Ιανουαρίου 2026
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 08:00 – 16:00










