Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Εγώ δεν αρνήθηκα ότι το είπα αλλά το έκανα σε συγκεκριμένα άτομα που πήγαν να μου επιτεθούν. Παρεκτράπηκα, αλλά αυτοί που είχαν την ευθιξία να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έπρεπε να μαζέψουν αυτούς που πήγαν να μου επιτεθούν.
Ήμουν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δίπλα-δίπλα. Δεν είπα τίποτα. Απλά είπα κάτι στον διαιτητή στο ημίχρονο για μια κίτρινη κάρτα. Όλα ξεκίνησαν από εκεί και μου επιτέθηκαν. Ήταν λάθος που αυτοί οι άνθρωποι ήταν δίπλα μας. Δεν στράφηκα εναντίον του ΠΑΟΚ. Αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν αν έχω αισθήματα για αυτή την ομάδα. Δεν είμαι ΠΑΟΚ, αλλά ούτε αντιΠΑΟΚτσης».
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάποιοι δημοσιογράφοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι δημοσιογράφοι. Όταν είσαι δημοσιογράφος πρέπει να φιλτράρεις πολλά προτού βγάλεις προς τα έξω και να μην τα παρουσιάζει όπως θέλει αυτός».
Τέλος κατέληξε: «Ποτέ δεν είπα πως ήμουν σωστός έτσι όπως μίλησα. Δε θα δικαιολογήσω αυτό που είπα. Ήταν λάθος μου, παρεκτράπηκα. Δεν έκανα κάποια κίνηση κατά του επίσημου ΠΑΟΚ».
Όσα έγιναν χθες στο ματς (20/2) του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ Β
Τρομερή ένταση με Ευγενίου και ακραίοι χαρακτηρισμοί
Σε ένα σχετικά ήρεμο κατά τα άλλα παιχνίδι στο γήπεδο του Μακεδονικού, το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ Β και Ηρακλή έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αυτή η ηρεμία διαταράχθηκε καθώς ο πρόεδρου του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, διαμαρτυρήθηκε έντονα κατά του διαιτητή που πήγαινε προς τη φυσούνα. Αφορμή μία κίτρινη κάρτα του ρέφερι του αγώνα, με τα πράγματα να παρεκτρέπονται και τον κ.Ευγενίου να πιάνει διάλογο με έναν οπαδό του ΠΑΟΚ που βρισκόταν πίσω από την κερκίδα.
Αφού οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ύβρεις, ο κ.Ευγενίου προχώρησε κάτι ανεπίτρεπτο, ειδικά αυτές τις στιγμές που ζούμε στη δολοφονία του Αλκη. Αποκάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ «φονιάδες» και πως «πηγαίνετε 12 εναντίον 3» και εκεί τα αίματα άναψαν. Στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί φραστικά και στους δημοσιογράφους που βρισκόταν στο μπουθ πάνω από το σημείο που βρισκόταν.
Με την παρέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου και των ψυχραιμότερων η κατάσταση αποκλιμακώθηκε.
Πηγή: Metropolis 95.5