Για οικογένεια της διπλανής πόρτας, έκανε λόγο μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status fm 107,7 ο κ. Στυλιανός Θανασάρας, δικηγόρος δύο κοριτσιών που καταγγέλλουν ότι οι γονείς τους επί 11 χρόνια τις κακοποιούσαν σεξουαλικά. Οι δύο αδερφές είναι σήμερα 25 και 19 ετών.

Οι λεπτομέρειες μέρους αυτής της υπόθεσης που αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Τάδε Έφη Άρης” και στην Έφη Παφίτου και τον Άρη Παπιδάκη από τον κ. Θανασάρα, είναι ανατριχιαστικές. «Σε ηλικία 10 χρονών έκαναν αιδοιοπλαστική στην μεγάλη τους κόρη με το πρόσχημα ότι είχε κάποιο θέμα. Η επέμβαση έγινε εκτός Θεσσαλονίκης. Μάλιστα οι γονείς έλεγαν στο παιδί, δες τι κάναμε για σένα. Δώσαμε τρία χιλιάρικα για να σε κάνουμε…σένια!», ανέφερε ο δικηγόρος των κοριτσιών.

Όπως τόνισε ο κ. Θανασάρας, η μητέρα των δύο αδερφών βρίσκεται ήδη στη φυλακή αφού «τον περασμένο Φεβρουάριο καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών, σε 8 χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου για την μικρή κόρη της».

Στο μεταξύ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο σύζυγός της, σύμφωνα με τον κ. Θανασάρα, καθώς και οι δύο κατηγορούνται για τον βιασμό των δύο παιδιών τους, όταν αυτά ήταν ηλικίας 7 ετών. Οι 47χρονοι κατηγορούμενοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτικών αρχών της Θεσσαλονίκης και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. 

Οι πράξεις που περιγράφονται στο κατηγορητήριοφέρεται να τελέστηκαν το διάστημα από το 2007 έως το 2018, στη Θεσσαλονίκη, όταν οι δύο αδελφές ήταν ανήλικες. Οι καταγγελίες έγιναν το 2021, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Τονίζεται πως οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις πράξεις τους και μεταξύ άλλων φαίνεται να υποστήριξαν ότι οι καταγγελίες είναι κατασκευασμένες.

typosthes