Οπλοστάσιο με καλάσνικοφ και βαλλίστρα εντόπισαν αστυνομικοί σε αποθήκη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου τα είχαν κρύψει ένας 77χρονος και ο 44χρονος γιος του. Η έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου Χαλκιδικής οδήγησε στη σύλληψή τους και στην παραπομπή τους σε ανακριτή.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 47χρονος γιος και αδελφός αντίστοιχα των συλληφθέντων, που βρίσκεται ήδη στις φυλακές για υπόθεση ναρκωτικών. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνδέεται με τη σύλληψη του 47χρονου τον περσινό Σεπτέμβριο από την ίδια Υπηρεσία.

Στον αποθηκευτικό χώρο βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες και 80 πολεμικά φυσίγγια, μία βαλλίστρα με πέντε βέλη, σπρέι πιπεριού και τέσσερις πομποδέκτες. Σε δεύτερη έρευνα σε άλλο σπίτι εντοπίστηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και εννέα σπόροι κάνναβης.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος και παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την απολογία τους.