Τα πρόστιμα διαδέχτηκαν τη διασκέδαση στην κατά τ’ ‘αλλα άκρως πετυχημένη συναυλία του Α.Ο. Σημάντρων, με την εμφάνιση του Νίκου Μακρόπουλου στο ανοιχτό αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών.
Όπως είναι αναμενόμενο στις περιπτώσεις αυτές, η συναυλία ήταν γεμάτη από ένταση και λαϊκό παλμό, με μεγάλη διάρκεια (ως τη 01.00 και… κάτι, τα μεσάνυχτα).
Ωστόσο, και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Xalkidikipolitiki, η αστυνομία εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου, βεβαίωσε πρόστιμο 1000 ευρώ στον Α.Ο. Σημάντρων για ηχορύπανση και… ποτά που θεωρήθηκε ότι εμπορεύονταν οι διοργανωτές.
Γεγονός είναι πάντως ότι αρκετοί από τους θαμώνες είχαν προμηθευτεί ήδη τα δικά τους αλκοολούχα ποτά για τα οποία ο Α.Ο. Σημάντρων δεν έφερε ευθύνη.