φωτο: Eurokinisi

Τραγωδία σημειώθηκε χθες. Κυριακή (30/06), στα Χανιά της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ελαφονήσι. Ένας 62χρονος άνδρας που πραγματοποιούσε εργασίες σε μεταλλική κατασκευή, καταπλακώθηκε από αυτή λόγω δυνατών ανέμων που μαίνονταν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr η μεταλλική κατασκευή στην οποία εκτελούσε εργασίες ο 62χρονος φέρεται κάποια στιγμή να παρασύρθηκε από τον αέρα και κατέληξε να τον καταπλακώσει με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό σήμερα (30/06), όταν άτομα που επίσης δραστηριοποιούνταν στην περιοχή, επέστρεψαν για να συνεχίσουν τις εργασίες τους και βρέθηκαν μπροστά στη σορό του 62χρονου.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το σώμα του άτυχου άνδρα.

ethnos.gr