spot_imgspot_img
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ : ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Καρυωτάκη 2 , 63200 • ΑΦΜ 043555933 ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΟΥ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ • ONOMA ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ : ΚΑΖΑΚΑ ΣΟΥΖΑΝΑ • ΟΝΟΜΑ ΝΟΜΙΜΟΥ : ΚΑΖΑΚΑ ΣΟΥΖΑΝΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΚΑΖΑΚΑ ΣΟΥΖΑΝΑ • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ : ΖΩΗ ΓΑΝΙΤΗ • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ : ΚΑΖΑΚΑ ΣΟΥΖΑΝΑ • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ : ΚΑΖΑΚΑ ΣΟΥΖΑΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2373024781 • email : politikixalkidiki@gmail.com

πάνω από 5.200.000+ επισκέψεις το μήνα, σας ευχαριστούμε

    Μητσοτάκης: Στεγαστική συνδρομή έως 150.000 ευρώ – Αποζημίωση επιχειρήσεων στο 70%

    Τι ανέφερε στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο Πρωθυπουργός

    Τα μέτρα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγησή του στο υπουργικό, τα οποία ακολούθως θα εξειδικευτούν και θα γίνει πλήρης παρουσίασή τους στις 5 το απόγευμα.

    Η εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

    «Συνεδριάζουμε για την ενίσχυση κατοίκων και επιχειρήσεων που χτυπήθηκαν από τις πυρκαγιές και για να προωθήσουμε την ανάταξη των περιοχών που επλήγησαν. Θυμίζω ότι από αύριο κάθε έκταση που κάηκε κηρύσσεται αναδασωτέα. Το πρώτο ζητούμενο τώρα είναι οι λύσεις, λύσεις που ήδη έρχουν αρχίσει να υλοποιούνται με τις πρώτες αυτοψίες. Οι δράσεις θα χρηματοδοτηθούν από τον πρόσθετο προϋπολογισμό ύψους 500 εκατ. και αν χρειαστεί θα διεκδικήσουμε πρόσθετα ευρωπαϊκά κονδύλια», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Κ. Μητσοτάκης.