Ο Λάμπρος Σμυρλής αποχαιρέτησε έπειτα από μία δεκαετία τον ΠΑΟΚ και ανοίγει πλέον νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, υπογράφοντας επίσημα με τον Παναιτωλικό. Ο νεαρός επιθετικός, που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου» και ανέβηκε όλα τα αγωνιστικά σκαλοπάτια μέχρι την ΠΑΕ, επιλέγει την ομάδα του Αγρινίου για να κάνει το μεγάλο άλμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η μεταγραφή του ήταν ήδη γνωστή εδώ και καιρό και πλέον επισημοποιήθηκε από τους Αγρινιώτες. Ο Λάμπρος Σμυρλής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως το καλοκαίρι του 2028. Ο 20χρονος (γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 12.07.2004) επιθετικός αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.
Έχει αγωνιστεί στη Super League Κ19, στην UEFA Youth League και από το 2022 στη Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β’. Έχει φορέσει τη φανέλα των Εθνικών ομάδων Κ18, Κ19 (με συμμετοχή στο Euro 2023) και πρόσφατα της Εθνικής Ελπίδων», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναιτωλικού.