Τρεις πολύ όμορφες μέρες ήταν αυτές στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου στο Γυμνάσιο Νέας Τρίγλιας, με τη γνώση Πρώτων Βοηθειών στο επίκεντρο.

Με την βοήθεια των νοσηλευτριών του Κέντρου Υγείας Νέων Μουδανιών, Κυριαζή Χριστίνας και Παπαλεοντή Σμαράγδας, 296 μαθητές έμαθαν με απλό και κατανοητό τρόπο, πολύτιμες δεξιότητες μέσα από πρακτική και διαδραστική δράση.

«Είμαστε περήφανοι για τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή των παιδιών, γιατί μας δόθηκε η δυνατότητα να γίνουμε όλοι μέρος της καθημερινότητας, έτοιμοι να βοηθήσουμε τους γύρω μας. Όταν κάποιος γνωρίζει, μπορεί να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του και η γνώση αυτή είναι αναγκαία πια σε κάθε σπίτι. Το να γνωρίζεις Πρώτες Βοήθειες είναι δώρο ζωής!», σημειώθηκε σχετικά από το Κ.Υ. Νέων Μουδανιών.