Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22/6), γύρω στις 05:40 π.μ στον νέο περιφερειακό του Προφήτη Ηλία, στη Λαμία σε μία από τις στροφές λίγο πριν την έξοδο προς Νοσοκομείο, γύρω στις 05:40’ το πρωί.
Πώς συνέβη το τροχαίο – Νεκρός ο Αντιδήμαρχος στη Λαμία
Μία Mercedes που οδηγούσε 34χρονος γνωστός επαγγελματίας της Λαμίας και κινούνταν με κατεύθυνση προς ΚΕΥΠ, έπεσε με σφοδρότητα σε ένα Renault στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Κώστας Σταυρογιάννης και οδηγούσε η σύζυγός του Γιώτα Κουμπάρου, έχοντας αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lamiareport.gr.
Από τη μετωπική σύγκρουση, ανασύρθηκε νεκρός ο 64χρονος Αντιδήμαρχος και σοβαρά τραυματισμένη η 54χρονη σύζυγός του, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 34χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.
Πίσω από το αυτοκίνητου του Αντιδημάρχου ακολουθούσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κυρίτσης που μαζί με άλλους διερχόμενους οδηγούς σταμάτησε να βοηθήσει.
Στο σημείο έφτασαν γρήγορα πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν και να βοηθήσουν τους τραυματίες.
Τραγική σύμπτωση
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας… στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίο πρώτος έφτασε ο αδελφός του αντιδημάρχου που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας της Τροχαίας Λαμίας.
Στο Νοσοκομείο εκτός από τον κ. Κυρίτση έσπευσε αμέσως και ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε συμβεί!
«Πριν από λίγο ήμασταν μαζί. Γελούσαμε αστειευόμασταν. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Δήμος μας πενθεί. Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος που το όνομά του έχει ταυτιστεί με το Δήμο Λαμιέων. Η σκέψη μας και η αγωνία μας τώρα είναι στην οικογένειά του και πρωτίστως στην αγαπημένη του σύζυγο Γιώτα», μπόρεσε να πει στο LamiaReport πραγματικά συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο οποίος αισθάνθηκε και μια μικρή αδιαθεσία από τη μεγάλη θλίψη του.