Στην Κρήτη, ένας οδηγός λεωφορείου αποφάσισε πως η άμμος πρέπει να μένει στην παραλία και όχι μέσα στο όχημά του. Έτσι, πριν την επιβίβαση, κάνει μια στάση για… «ξεβγάλμα». Με φυσητήρα αέρα και λάστιχο στο χέρι, καθαρίζει τους τουρίστες από την άμμο, οι οποίοι περνούν αμίλητοι από τον πιο ήσυχο «έλεγχο καθαριότητας».
Το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε viral στα social media. Μπορεί αρκετοί να το λοιδόρησαν, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να το ζήσουν, απαλλασσόμενοι από την ενοχλητική άμμο μετά την παραλία.
Στο Ντουμπάι, ο επιχειρηματίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ, Νίκος Τσερκεζίδης, πραγματοποιεί επαγγελματικό ταξίδι με στόχο την προώθηση της Χαλκιδικής σε διεθνές επενδυτικό κοινό.
Συναντά...
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου «Φίλοι του Περιβάλλοντος Ιερισσού» για το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι.
Μία μοναδική βραδιά, κάτω από το ασημένιο φως της...