Στον αρμόδιο Εισαγγελέα οδηγείται το πρωί της Κυριακής, ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 36χρονος Έλληνας, συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία «ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Τους “πρόδωσαν” τα ραντεβού μέσω τη διαδικτυακής εφαρμογής

Το πρωί του Σαββάτου, είχε ανακοινωθεί και η σύλληψη ενός 33χρονου για βιασμό της ανήλικης έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για 33χρονο ιδιωτικό υπάλληλο που συνελήφθη μετά από ένταλμα το βράδυ της Παρασκευής στα Δυτικά Προάστια και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Ο ίδιος αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη, ο κατηγορούμενος ανέφερε στο δικηγόρο του, ότι γνώρισε την ανήλικη σε εφαρμογή του διαδικτύου, και συναντήθηκαν τρεις φορές στα Σεπόλια. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Στην υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων παρουσιάστηκαν την Παρασκευή και δυο άνδρες που δήλωσαν ότι το καλοκαίρι είχαν διαδικτυακές επικοινωνίες με κοπέλα που μοιάζει με την 12χρονη. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία τους αντιστοιχούν σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η ανήλικη. Τα κινητά τους κατασχέθηκαν και εστάλησαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πηγή: ertnews.gr / Φωτογραφία Αρχείου