Σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης ερευνάται στο Ηράκλειο, όπου ένα ζευγάρι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενο για κακοποίηση των οκτώ ανήλικων παιδιών του.
Η υπόθεση έγινε γνωστή ύστερα από αναφορά του «Χαμόγελου του Παιδιού», ενώ κομβικό ρόλο είχε μαρτυρία γειτόνισσας που ανέφερε συχνούς καβγάδες, φωνές και κλάματα από το σπίτι της οικογένειας.
Τα παιδιά βρίσκονται προσωρινά υπό τη φροντίδα της γιαγιάς τους και θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν σωματική ή άλλη κακοποίηση.
Ο 44χρονος πατέρας και η 32χρονη μητέρα αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, απειλές και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, ενώ και οι δύο θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.
Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.










