Στη Βοιωτία συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών ο άνδρας που είχε αποδράσει την 18 Σεπτεμβρίου 2025 από το Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών για διευκόλυνση μεταφοράς μεταναστών.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σταθμευμένο σε χώρο του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε υπεξαιρέσει το όχημα λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 12 Οκτωβρίου, όπως είχε δηλώσει ο νόμιμος ιδιοκτήτης του στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατησίων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι replica και ένα κινητό τηλέφωνο. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.