Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Λάλα: τα ξημερώματα σήμερα, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ηλικίας 21 έως 37 ετών, σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα. Οι δύο που συνελήφθησαν στην Καβάλα μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι όλοι οδηγήθηκαν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο που κατέγραφαν μεταξύ άλλων το κάψιμο του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία οδήγησαν στην ταυτοποίησή τους. Κατά τις έφοδους στα σπίτια τους σε Αθήνα, Καβάλα και Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί εντόπισαν οκτώ όπλα και περίπου 100.000 ευρώ.

Η δολοφονία του 42χρονου Λάλα, που είχε εμπλακεί παλαιότερα σε υπόθεση δολοφονίας δημοσιογράφου, φαίνεται να συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών εντός ρωσόφωνης εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στη λαθραία διακίνηση τσιγάρων. Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας στην Αράχωβα.