Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχώρας “Η Ελπίς”, σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Ζερβοχωρίων και με τη στήριξη της τοπικής κοινότητας προσκαλεί το κοινό στο καθιερωμένο Τοπικό Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία, που θα πραγματοποιηθεί στην Παλαιοχώρα Χαλκιδικής το διήμερο Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιουλίου.
Το Σάββατο 19 Ιουλίου, μετά τον πανηγυρικό εσπερινό και ώρα 21:00, θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχώρας και του ΚΑΠΗ Ζερβοχωρίων.
Η βραδιά θα συνεχιστεί με παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με εκλεκτούς μουσικούς: Σάκης Λαζαρίδης, Γιάννης Μπουφουρής, Δέσποινα Φιλίππου, Σάκης Παπούτσης, Γιάννης Παπούτσης, Δημήτρης Καραγιάννης.
Την Κυριακή 20 Ιουλίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα προσφερθεί κουρμπάνι και παραδοσιακό γεύμα για όλους τους παρευρισκόμενους.