Αδελφοποίηση του Δήμου Αριστοτέλη με τον Δήμο Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης (βίντεο)

  Τελετή αδελφοποίησης του δήμου Αριστοτέλη με τον δήμο Σεστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Ιερισσού.
  Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γεώργιος Ζουμπάς, και ο δήμαρχος  δήμο Σεστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης, Αλεξάντερ Μπέλσκι υπέγραψαν σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας, θέτοντας τις βάσεις μιας μακροχρόνιας και πολύπλευρης σχέσης των δύο δήμων.
  «Συζητήσαμε τον οδικό χάρτη τριετούς διάρκειας των δράσεών μας. Αυτό θα συμπεριλάβει όλες τις δράσεις και στον πολιτιστικό τομέα και στην εκπαίδευση και στην παιδεία, στον αθλητισμό αλλά και οικονομικές δράσεις», σημείωσε ο κ. Μπέλσκι.
  «Οι δύο λαοί πάντα έχουν ιδιαίτερους θεσμούς και ιδιαίτερη φιλία και ελπίζω ότι αυτό θα το προωθήσουμε ακόμα περισσότερο», τόνισε ο κ. Ζουμπάς.

  Η τελετή αδελφοποίησης των δύο δήμων εντάσσεται στις εκδηλώσεις του επετειακού έτους Αριστοτέλη.
  Στην ξένη αντιπροσωπεία συμμετείχαν, εκτός από τον δήμαρχο του Σεστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης, ο αντιπεριφερειάρχης και ο υπουργός Εξωτερικών της περιφερειακής κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης, αντιπροσωπεία επιχειρηματιών της περιοχής και ο πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη.
  Δείτε το ρεπορτάζ: 
  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή