«Ημέρες Καριέρας» στον δήμο Αριστοτέλη

  «Ημέρες Καριέρας» διοργανώνει, με σκοπό να προσδώσει νέα δεδομένα στην περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής, ο Δήμος Αριστοτέλη, στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη 2016-2017 και των Διαρκών Δράσεων Ανάπτυξης και Καινοτομίας 2017-2018 και σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ).

  Οι «Ημέρες Καριέρας» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ.

  Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποκτά ιδιαίτερο βάρος, μετά την επιτυχία που είχαν τα δύο προηγούμενα χρόνια οι «Ημέρες Καριέρας».  
  Επιπλέον παίρνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες τόσο της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και στελέχωσης των εταιριών και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από κατοίκους του Δήμου, φιλοδοξεί να προσφέρει ευκαιρίες καριέρας σε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων,  αποδεικνύοντας στη πράξη ότι η περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη αξιοποιώντας τα σημαντικά χαρακτηριστικά που διαθέτει σαν γενέτειρα του Αριστοτέλη, πύλη του Αγίου όρους αλλά και το απαράμιλλο φυσικό της κάλλος, μπορεί να χαράξει μια εντυπωσιακή πορεία Ανάπτυξης.
  Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τις συνεντεύξεις υποψηφίων με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων σχετικά με τις θέσεις τις οποίες κάθε συμμετέχουσα εταιρία έχει υποβάλλει, ενώ μετά το μεσημεριανό διάλειμμα θα πραγματοποιηθεί στις 15.30μ.μ. ενημέρωση των επιχειρήσεων του Δήμου μας σχετικά με την ηλεκτρονική τουριστική εφαρμογή για κινητά και tablets «visitAristotelis» και την δυνατότητα προβολής των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής αυτής.
  Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται για εύρεση προσωπικού, να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτήν την πρωτοβουλία του Δήμου με την υποβολή των ανοιχτών θέσεων εργασίας που υπάρχουν στην επιχείρησή τους, στις Ημέρες Καριέρας του Δήμου Αριστοτέλη.
  Επίσης όσοι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι- άνεργοι) επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία εξεύρεσης εργασίας και να περάσουν από συνεντεύξεις με εκπροσώπους των επιχειρήσεων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.
  Φόρμα συμμετοχής για τις επιχειρήσεις καθώς και για τους υποψηφίους που επιθυμούν να αναζητήσουν εργασία, θα αναρτηθεί στην σελίδα της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ (www.axtada.gr, νέα- ανακοινώσεις) καθώς και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook)  του Δήμου Αριστοτέλη και της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. όπου μπορείτε να προμηθευτείτε και έπειτα να αποστείλετε στο email: axtada@dimosaristoteli.gr  ή στο fax 23770 21132 μέχρι τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.
  Για περισσότερες πληροφορίες : Κορίνα Λαζού, τηλ. 2377021130