Στην έκθεση DETROP OENOS το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

  Στην έκθεση DETROP OENOS θα λάβει μέρος το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, στα πλαίσια της προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων. 
  Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων, οι οποίες θα εκθέτουν τα προϊόντα τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
  ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
  STAND
  ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
  13
  46 Α
  Ι. ΣΤΑΘΩΡΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ
  Τυροκομικά Προϊόντα
  15
  16
  ΛΑΘΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
  Κριτσίνια «ΠΑΡΓΑΣ»
  10
  27
  ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ
  Εμφιάλωση επιτραπέζιου νερού
  10
  28
  ΑΦΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ
  Παραγωγή φιαλών PET
  10
  31
  ΑΝΘΕΜΟΥΣ – ΧΑΛΚΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
  Αποσταγματοποιία – Ποτοποιία
  12  
         35        
            ΤΟΛΕΡΗΣ                           ΝΙΚΟΛΑΟΣ
                       
           
   Εμπορία και επεξεργασία ελιάς

       

  Παράλληλα, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στο περίπτερο 12 το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την MANAGER’S OFFICE θα παρουσιάζουν δωρεάν Σεμινάριο Εφαρμοσμένης Ανάπτυξης σε Ξένες Αγορές.

  Ειδικότερα: 

  -15:00 – 16:30: Export Tips – Work Shop μεθοδολογίας ανάπτυξης εξαγωγών. Ενδεδειγμένες διαδικασίες και marketing. 
  -16:30 – 18:00: Ενδεδειγμένη προετοιμασία επιχείρησης και προϊόντος για μια σωστή εξαγωγική διαδρομή στους κλάδους: ειδών διατροφής, τροφίμων και γαλακτοκομικών εντός ΕΕ και σε άλλες χώρες Αμερική, Κίνα, Ρωσία.
  Το σεμινάριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εταιριών, Διευθυντές εταιριών, Υπεύθυνους πωλήσεων και εξαγωγών, στελέχη marketing και σε οποιοδήποτε υπάλληλο εταιρίας ενδιαφέρεται για θέματα εφαρμοσμένης ανάπτυξης σε ξένες αγορές.
  Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης και οι παρουσιάσεις των εισηγητών. Η Manager’s Office σε κάθε εταιρία που θα συμμετέχει στο σεμινάριο, θα παρέχει μία έκδοση της νέας Γενιάς CRM – CRS δωρεάν, παραμετροποιημένη για τις Εξαγωγές και τον κλάδο της κάθε εταιρίας.
  Για την παραλαβή προσωπικής πρόσκλησης πατήστε εδώ