Συνεχίζονται οι εργασίες στον οικισμό Ελαιώνα στα Νέα Μουδανιά

  Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών», προϋπολογισμού  5.600.000€. 
  Πρόκειται για ένα έργο σημαντικό καθώς περιλαμβάνει και εργασίες στην περιοχή του Ελαιώνα δίνοντας έτσι λύση στα χρόνια προβλήματα των κατοίκων του οικισμού. 
  Με ανακοίνωσή του ο δήμος Νέας Προποντίδας επισημαίνει ότι «θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι οι εργασίες στον Ελαιώνα δε σταμάτησαν και ούτε πρόκειται να σταματήσουν εξαιτίας 5-6 διαμαρτυρόμενων κατοίκων. Εμείς προχωράμε κανονικά και θα υλοποιήσουμε ότι είχαμε αρχικά υποσχεθεί στους δημότες μας».
  «Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα. Θέλουμε  να πιστεύουμε ότι με καλή θέληση όλα λύνονται», σημειώνει η ανακοίνωση. 
  Οι εργασίες του αντίστοιχου έργου συνεχίζονται με την κατασκευή της οδοποιίας προς το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών (περιοχή Κοιμητήρια). 
  Αναφορικά με την περιοχή του οικισμού Ελαιώνα συνεχίζεται η δημοτική εργολαβία «Αντικατάσταση και επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης και παρεμβάσεις στα δίκτυα ακαθάρτων λυμάτων και ομβρίων υδάτων Ν.Μουδανιών» σχετικά με την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης και την κατασκευή των συνοδών έργων. 
  Επίσης στο πλαίσιο της δημοτικής εργολαβίας «Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών» συνεχίζονται όλες οι προπαρασκευαστικές εργασίες (αποτυπώσεις, χαράξεις κ.λ.π.) που απαιτούνται από την ανάδοχο εταιρεία. 
  «Προχωράμε μπροστά για ένα σύγχρονο Δήμο», καταλήγει η ανακοίνωση.