Μέχρι τις 6 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» του δήμου Αριστοτέλη

    «Ημέρα Καριέρας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ.

    Οι επιχειρήσεις αλλά και οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι – άνεργοι) θα πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις και τα βιογραφικά τους έως τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017. 
    Φόρμα συμμετοχής για τις επιχειρήσεις καθώς και για τους υποψηφίους που επιθυμούν να αναζητήσουν εργασία, θα αναρτηθεί στην σελίδα της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ (www.axtada.gr, νέα- ανακοινώσεις) καθώς και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook)  του Δήμου Αριστοτέλη και της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. όπου μπορείτε να προμηθευτείτε και έπειτα να αποστείλετε στο email: axtada@dimosaristoteli.gr  ή στο fax 23770 21132.
    Τη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιεί ο Δήμος Αριστοτέλη, στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη 2016-2017 και των Διαρκών Δράσεων Ανάπτυξης και Καινοτομίας 2017-2018 και σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ).