Παραβιάστηκε το θέατρο της Εταιρείας Πολιτισμού και Παράδοσης στην Μ. Παναγία

  Παραβιάστηκε στις 2 Μαρτίου το απόγευμα το θέατρο της Εταιρείας Πολιτισμού και Παράδοσης Μεγάλης Παναγίας από άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο.
  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας, παραβιάστηκε μία μπαλκονόπορτα από άτομο το οποίο εισήλθε στον χώρο για άγνωστο λόγο. Αμέσως η αστυνομία πήρε δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ κατατέθηκε και μήνυση.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
  «Σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρεθήκαμε χθες το απόγευμα γύρω στις 7.30 μ.μ όταν ανακαλύψαμε ότι μια πόρτα συγκεκριμένα μπαλκονόπορτα έχει παραβιαστεί στο θέατρο της εταιρείας πολιτισμού, από άτομο το όποιο και εισήρθε στο χώρο για άγνωστο λόγο. 
  Φυσικά καλέσαμε την αστυνομία, έγινε μήνυση και σήμερα ήρθε η σήμανση και πηρέ τα δακτυλικά αποτυπώματα. Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορεί να οργώνουν και να κάνουν ότι θέλουν και ότι θα καταντήσουν την Μεγάλη Παναγία ένα χωριό γεμάτο εκφοβισμό και χούλιγκαν κάνουν μεγάλο λάθος. 
  Τα δακτυλικά του αποτυπώματα τα άφησε (όπως φαίνεται δεν ήταν και πολύ έξυπνος) και σήμανση τα βρήκε. Ο δράστης θα βρεθεί και θα τιμωρηθεί. Όσο για μας….συνεχίζουμε ακάθεκτοι, δυνατότεροι και τα καλύτερα έρχονται. Δεν πρόκειται κάποιοι αμόρφωτοι, άξεστοι να μας πτοήσουν».