Εξήντα νέες θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» του δήμου Αριστοτέλη

    Ο Δήμος Αριστοτέλη στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη 2016-2017  και των Διαρκών Δράσεων Ανάπτυξης και Καινοτομίας 2017-2018, διοργανώνει αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, από  10:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ) τις «Ημέρες Καριέρας 2017».
    Περισσότερες από 10 επιχειρήσεις με τουλάχιστον 60 θέσεις εργασίας που αφορούν τους τομείς διοίκησης, εστίασης, εξυπηρέτησης και συντήρησης, αναζητούν τον κατάλληλο υποψήφιο εργαζόμενο για να στελεχώσουν τα αντίστοιχα τμήματά τους.
    Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τις συνεντεύξεις των υποψηφίων από τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων σχετικά με τις θέσεις τις οποίες κάθε συμμετέχουσα εταιρία έχει υποβάλλει, ενώ μετά το μεσημεριανό διάλειμμα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των επιχειρήσεων του Δήμου μας σχετικά με την ηλεκτρονική  τουριστική εφαρμογή για κινητά και tablets  “visitAristotelis” και την δυνατότητα προβολής των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής αυτής.
    «Καλούμε όλους/ες που αναζητούν εργασία και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην διαδικασία, να προσέλθουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού στις 10.00 π.μ. Φόρμα συμμετοχής για τους υποψηφίους που επιθυμούν να αναζητήσουν εργασία, θα υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. 
    Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες : Κορίνα Λαζού, τηλ. 2377021130