Βολές Τσούφη κατά Καρρά για δάνειο ύψους 20 εκατ. ευρώ

  Βολές κατά του δημάρχου Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρρά, εξαπέλυσε ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, Δημήτριος Τσούφης, κάνοντας λόγο για έργα βιτρίνας και για συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι». 
  Συγκεκριμένα, ο κ. Τσούφης, με ανακοίνωσή του, αναφέρεται σε δάνειο ύψους 20.000.000 ευρώ που θέλει να πάρει ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας και η διοίκησή του, σημειώνοντας ότι «υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας». 
  Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
  «Το Σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο χαρακτηρίζεται καθοριστικό για τις τύχες του τόπου μας τα επόμενα 25 χρόνια. Ο Δήμαρχος και η διοίκηση θέλουν να πάρουν δάνειο 20.000.000 ευρώ για να εκτελέσουν έργα βιτρίνας. Το όραμα τους για ανάπτυξη του τόπου μας, για θέσεις εργασίας και για έργα πνοής είναι ανύπαρκτο.
  Η διοίκηση χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα και διαφόρους άλλους τρόπους ώστε να εξασφαλίσει τη πλειοψηφία που απαιτείται για τη χορήγηση του υπέρογκου δανείου την ίδια ώρα που έχει ανείσπρακτες οφειλές 14.500.000 εκ Ευρώ.
  Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: ΝΑΙ στα αναπτυξιακά έργα, ΝΑΙ στη διαφάνεια, ΝΑΙ στα κοστολο-γημένα έργα υποδομής(ασφαλτοστρώσεις, κρασπεδώσεις κλπ), ΟΧΙ στα έργα βιτρίνας, ΟΧΙ στην υπερχρέωση του Δήμου και των παιδιών μας, ΟΧΙ στις συναλλαγές κάτω από το τραπέ-ζι.
  Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι δέσμιοι και υπεύθυνοι της απόφασής τους. Υποστηρίζοντας το δάνειο των 20.000.000 ευρώ υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Νέας Προποντίδας για περισσότερο από δύο δεκαετίες».