Ρεκόρ προσφορών θέσεων εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» του δήμου Αριστοτέλη (φωτό)

  Πάνω από 60 θέσεις εργασίας προσφέρονται σήμερα στην «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει ο δήμος Αριστοτέλη στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.
  Για ρεκόρ προσφορών θέσεων στην φετινή διοργάνωση κάνει λόγο ο πρόεδρος της Δημοτικής Εταιρείας Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη (ΑΞΤΑΔΑ), Λευτέρης Βαλσαμής, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr
  «Φέτος έχουμε ρεκόρ προσφορών θέσεων εργασίας, καθώς έφτασαν τις 62, σε σχέση με τις 47 που ήταν πέρυσι», σημειώνει ο κ. Βαλσαμής, διευκρινίζοντας ότι οι θέσεις προέρχονται από 12 επιχειρήσεις της περιοχής. 
  Αναφερόμενος στην ανταπόκριση του κόσμου, ο κ. Βαλσαμής τονίζει ότι «για 3η χρονιά συνεχόμενη χρονιά, η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη. Περιμένουμε 80 με 100 άτομα να ανταποκριθούν στην “Ημέρα Καριέρας” του δήμου μας». 
  Παράλληλα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Εταιρείας ΑΞΤΑΔΑ υπογραμμίζει ότι σκοπός της διοργάνωσης είναι να έρθουν σε επαφή οι επιχειρήσεις με τους άνεργους της περιοχής. «Εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι όταν ένας άνθρωπος βρίσκει δουλειά. Αναμένουμε και φέτος να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διοργάνωση και να καλυφθούν όλες οι θέσεις που προσφέρονται», προσθέτει. 
  Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού και να συμμετέχουν στις συνεντεύξεις με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.

  Οι θέσεις εργασίας αφορούν τους τομείς διοίκησης, εστίασης, εξυπηρέτησης και συντήρησης. 
  Τη διοργάνωση πραγματοποιεί ο Δήμος Αριστοτέλη, στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη 2016-2017 και των Διαρκών Δράσεων Ανάπτυξης και Καινοτομίας 2017-2018 και σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ).

  *Φωτογραφίες: Ζωή Γανίτη