«Τα εξαιρετικά προϊόντα μας αξίζουν την αναγνώριση εντός και εκτός Ελλάδας»

    Την 26η Διεθνή Έκθεση «Detrop» και «Oenos» επισκέφτηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, ο οποίος συνομίλησε με τους εκθέτες των προϊόντων της Χαλκιδικής. 
    Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι εκθέτες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την βοήθεια  και την υποστήριξη της ΠΚΜ, προκειμένου να καταφέρουν να συμμετέχουν στην έκθεση σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή.
    Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος επιβεβαίωσε τους επιχειρηματίες ότι τόσο η ΠΚΜ όσο και η ΠΕΧ θα είναι αρωγοί σε ενέργειες προβολής και προώθησης των εξαιρετικών προϊόντων του τόπου μας που αξίζουν τη αναγνώριση τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
    Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της DETROP, παραβρέθηκε επίσης στην Εκδήλωση – Βράβευση της Εταιρείας «ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ» όπου της απονεμήθηκε Χρυσό μεταλλείο για την ετικέτα και το προϊόν της, από εκπρόσωπο γαλλικού οργανισμού , για την πρώτη θέση που κατέλαβε  σε διεθνή  διαγωνισμό  gourmet νερού στη Γαλλία.
    Ο κ. Γιώργος συνεχάρη τον ιδιοκτήτη της Επιχείρησης κ. Λεωνίδα Αναγνωστόπουλο και τους συνεργάτες του και δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής και  υπερήφανος που μια επιχείρηση της Χαλκιδικής επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο,  γεγονός που οφείλεται στη σκληρή δουλειά  πολλών χρόνων.