«Επιδιώκουμε να παραμείνει κεντρική υπηρεσία το ΙΚΑ Ν. Μουδανιών»

  Την ανάγκη να παραμείνει το υποκατάστημα ΙΚΑ Ν. Μουδανιών κεντρική υπηρεσία και να μην υπαχθεί ως τμήμα στον Πολύγυρο επεσήμανε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι δεν τίθεται θέμα να κλείσει. 
  Η κ. Ιγγλέζη τόνισε ότι κατανοεί απόλυτα τη δύσκολη κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο νομός Χαλκιδικής, εάν υποβαθμιστεί το κεντρικό υποκατάστημα σε τοπικό τμήμα, σημειώνοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσο Πετρόπουλο για το θέμα. 
  «Μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησα με τον διευθυντή του υποκαταστήματος ΙΚΑ Ν. Μουδανιών, έχω δρομολογήσει, για την επόμενη εβδομάδα, τη συνάντησή μου με τον κ. Πετρόπουλο», υπογράμμισε η κ. Ιγγλέζη. 
  «Θα του μεταφέρω τα επιχειρήματα για την ιδιαιτερότητα του νομού Χαλκιδικής, ζητώντας τού να παραμείνει το υποκατάστημα ΙΚΑ Ν. Μουδανιών κεντρική υπηρεσία», σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 
  «Θα κάνω γνωστό τόσο στον κ. Πετρόπουλο όσο και στη διοίκηση του ΕΦΚΑ ότι, αν και μιλάμε για έναν μικρό τόπο, οι μετακινήσεις είναι δύσκολες για τους πολίτες», τόνισε η κ. Ιγγλέζη.
  «Δεν είναι δυνατόν σε άλλους νομούς, όπως της Πέλλας, να υπάρχουν δύο κεντρικά υποκαταστήματα και η Χαλκιδική να αντιμετωπίζεται μ’ αυτόν τον τρόπο. Εμείς επιδιώκουμε να παραμείνει κεντρική υπηρεσία», πρόσθεσε. 
  Σημειώνεται ότι από το πρωί έχει προκληθεί αναστάτωση με την είδηση αυτή. Δείτε το ρεπορτάζ της politikixalkidiki.gr εδώ