ΠΚΜ: Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο των παράνομων συνεργείων

    Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους των σωματείων τεχνικών και ιδιοκτητών συνεργείων του Νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα αιχμής την αντιμετώπιση του φαινομένου των παράνομων συνεργείων. 
    Εκπρόσωποι του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων, του Σωματείου Φανοποιών-Βαφέων, του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών και του Σωματείου Επισκευαστών Μοτοσυκλετών-Μοτοποδηλάτων του Νομού Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Δημήτρη Χατζηβρέττα, τον οποίο ενημέρωσαν για τις θέσεις τους σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα του κλάδου τους (παράνομα συνεργεία, απόβλητα, μητρώο μελών κ.ά.).
    «Ενημερώθηκα σήμερα από τους αρμόδιους συλλόγους και σωματεία των τεχνικών και ιδιοκτητών συνεργείων του νομού Θεσσαλονίκης για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κλάδο, με κορυφαίο το φαινόμενο των παράνομων συνεργείων. Στη δύσκολη εποχή της κρίσης που βιώνει η χώρα μας, είμαστε στο πλευρό των επαγγελματιών για να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να παρέμβουμε σε όσα εμπίπτουν στην αρμοδιότητά μας και να τα επιλύσουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο. Βρισκόμαστε σε άμεση επικοινωνία και σε συνεργασία με τους επαγγελματικούς συλλόγους των τεχνικών και ιδιοκτητών συνεργείων, εντείνοντας τους ελέγχους και τις επιθεωρήσεις, ώστε να εξαλείψουμε το φαινόμενο των παράνομων συνεργείων, που λειτουργούν χωρίς αδειοδότηση και προδιαγραφές», επισήμανε μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δημήτρης Χατζηβρέττας.