Βορίδης: Ανάγκη βελτίωσης των υποδομών στη Χαλκιδική

  Την ανάγκη βελτίωσης των υποδομών του νομού Χαλκιδικής επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, εστιάζοντας στα οδικά δίκτυα και στα φράγματα. 
  Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης, κατά την επίσκεψή του στη Χαλκιδική στις 11 και 12 Μαρτίου, μίλησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ν. Τρίγλια και ξεναγήθηκε στο δήμο Κασσάνδρας, ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του τόπου. 
  Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, εκφράζοντας την επιθυμία του για την κατάργηση της δευτεροβάθμιας επιτροπής για τους αιτούντες άσυλο και τη σωστή καταγραφή των εισερχομένων προσφύγων.
  Θέματα που θίχτηκαν επίσης, ήταν το πανεπιστημιακό άσυλο σε συσχετισμό με επίκαιρα γεγονότα και η πανεπιστημιακή αστυνόμευση, η περικοπή των αθλητικών προνομίων και η στήριξη των αθλητών μέσω υποδομών, χρηματοδότησης και οργάνωσης του χώρου με σκοπό την εξασφάλιση των βασικών προϋποθέσεων και μεταρρυθμίσεων. 
  «Στελέχη της οργάνωσης μας εξέφρασαν τον προβληματισμό τους πάνω στο θέμα του brain drain, τη “διαρροή εγκεφάλων”», σημειώνει η ανακοίνωση.  
  «Τέλος, το ενδιαφέρον του κ.  Βορίδη στράφηκε προς τους λόγους της νεολαίας για την ενασχόλησή τους με την ΟΝΝΕΔ και άκουσε δικές μας τοποθετήσεις», καταλήγει.