Διεθνής τιμητική διάκριση για το νερό «Άθως»

  Την πρώτη διεθνή τιμητική του διάκριση έλαβε το νερό «Άθως», το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο της DETROP – OENOS.

  Η  Βιομηχανία – Εταιρεία Εμφιαλώσεως Νερού «ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε» με τον διακριτικό τίτλο ΝΕΡΟ ΑΘΩΣ δραστηριοποιείται στις Καλύβες Χαλκιδικής από το 1989, εδώ δηλαδή και 28 χρόνια, και συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας DETROP – OENOS 2017 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

  Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της έκθεσης το Δημοφιλές Νερό «Άθως» καθώς και  η Εταιρία 1ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε» έλαβαν τιμητική βράβευση, με την απονομή της Χρυσής Πλακέτας Χαρακτήρα για το Επιτραπέζιο Νερό ΑΘΩΣ, στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό GOURMET Νερού που διεξήχθη στο Παρίσι, με διοργανωτή τον αναγνωρισμένο από το 2005, Οργανισμού για την Ανάπτυξη των Γεωργικών Προϊόντων AVPA και με πάνω από 3.000 συμμετοχές ετησίως, από όλο τον κόσμο.
  Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής της διάκρισης από τον επικεφαλής της  AVPA  Philippe  Juglar.
  «Αποτελεί τιμή μας καθώς πρόκειται για την πρώτη διεθνή διάκριση του Nερού  ΑΘΩΣ –  ATHOS WATER και των προσπαθειών μας. Οι μέτοχοι, οι διευθυντές, το προσωπικό της επιχείρησης καθώς και η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής ευχαριστούμε τον Οργανισμό AVPA και ευελπιστούμε και σε νέες διακρίσεις» σημειώνει ο γενικός διευθυντής της «ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε» Γρηγόριος  Στιβαχτάρης.
  Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού που είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και γευσιγνώστες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του νερού, δοκίμασαν όλα τα δείγματα που πήραν μέρος χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία και την προέλευσή τους.
  Ο επικεφαλής της  AVPA  Philippe Juglar, δήλωσε  πως  η  Οργάνωση που εκπροσωπεί ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια διαγωνισμούς για το λάδι και τις ελιές, ενώ για πρώτη φορά προχώρησε στην καθιέρωση ενός διεθνούς διαγωνισμού GOURMET – Νερού, όπου έλαβαν μέρος επιχειρήσεις Εμφιάλωσης Νερού από 30 χώρες. 
  Την πρώτη θέση κατέλαβε το επιτραπέζιο φυσικό Νερό «Άθως» και στις δύο επόμενες θέσεις ακολούθησαν αλλά δύο αντίστοιχα προϊόντα της Γαλλίας και των Νησιών Φίτζι.
  «Εξάλλου, στόχος του Διεθνούς Οργανισμού AVPA είναι η αναγνώριση της τελειότητας των προϊόντων σε θέματα ποιότητας, όπως και η διάκρισή τους μεταξύ άλλων τυποποιημένων προϊόντων», τονίζει η ανακοίνωση.