Η έκθεση Furnidec Business έρχεται στη Θεσσαλονίκη

  Tο πιο εξειδικευμένο γεγονός του επίπλου και της διακόσμησης θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 17-19 Μαρτίου.
  Στη Furnidec Business θα «συναντηθούν» έπιπλο, διακόσμηση, interior και industrial design, σε 12.500 τ.μ. και τέσσερα περίπτερα. Στην έκθεση συγκεντρώνονται 70 εκθέτες από όλο το φάσμα του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου, της διακόσμησης και του design.
  Οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) της έκθεσης φτάνουν τους 155 και προέρχονται από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης.
  Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η έκθεση φιλοξενεί επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπόρους προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους. Εκτός από το οικιακό και επαγγελματικό έπιπλο, θα παρουσιαστούν και ολοκληρωμένες προτάσεις από τον δημιουργικό κόσμο του σύγχρονου design και της εσωτερικής διακόσμησης.
  Εξάλλου, στο πλαίσιο της έκθεσης ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης (ΣΑΘ), με αφετηρία την Furnidec Business 2017, εγκαινιάζει την παρουσία του στις κλαδικές εκθεσιακές διοργανώσεις. Το περίπτερο του ΣΑΘ θα διαθέτει τρεις ενότητες και θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με επαγγελματίες αρχιτέκτονες της Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Κεντρικό έκθεμα του περιπτέρου θα είναι οι δημιουργίες αρχιτεκτόνων της Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού-σχεδιασμού αντικειμένου.
  Ακόμη, θα εκτεθούν τα αποτελέσματα της συνθετικής/σχεδιαστικής άσκησης Fabrication Protocols / Modulated Surfaces και στο περίπτερο θα παρουσιαστούν πλέον των 30 προπλασμάτων και σχεδίων.