Στα καλύτερά του ο δήμος Αριστοτέλη – Σε υψηλά επίπεδα οι προκρατήσεις για φέτος (βίντεο)

  Στα καλύτερά του βρίσκεται τουριστικά ο δήμος Αριστοτέλη, μετά την προβολή του σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό, με τις προκρατήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. 
  Τα μηνύματα που απέσπασε ο δήμος Αριστοτέλη από τις χώρες που ταξίδεψε είναι ενθαρρυντικά, ενώ η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου στις εκθέσεις ήταν εντυπωσιακό. 
  «Ο δήμος Αριστοτέλη συμμετείχε σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό. Ταξίδεψε σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, τώρα στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού ΙΤΒ, στη Γερμανία, ενώ ετοιμαζόμαστε για την ρώσικη αγορά στη Μόσχα», τόνισε ο πρόεδρος  της Δημοτικής Εταιρείας Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη (ΑΞΤΑΔΑ), Λευτέρης Βαλσαμής, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr
  «Όλα δείχνουν ότι οι κινήσεις του δήμου Αριστοτέλη για την τόνωση του τουρισμού πιάνουν τόπο, αφού τα μηνύματα που μας στέλνουν οι τουριστικοί πράκτορες για την περιοχή είναι θετικά», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ.
  Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Βαλσαμή, έκπληξη αποτελεί η ανταπόκριση της ρουμανικής αγοράς, με την Ρουμανία να δείχνει φέτος ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή και ιδιαίτερα για τον Αριστοτέλη, το Άγιο Όρος αλλά και την Αμμουλιανή. 
  Ωστόσο, όπως αναφέρει ο κ. Βαλσαμής, οι ελλείψεις σε κλίνες φέτος θα είναι μεγάλες. «Είμαστε στα όριά μας. Σίγουρα θα χρειαστούμε κι άλλες κλίνες», υπογράμμισε. 
  Δείτε το ρεπορτάζ:

   

  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή