Η Κασσάνδρα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας

    Στην Έκθεση Τουρισμού Μediterranean Panorama στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, συμμετέχει ο Δήμος Κασσάνδρας για 2η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τον Τ.Ο.Χ.    
    Η Έκθεση που έχει γίνει θεσμός, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων Σουηδών οι οποίοι δηλώνουν λάτρεις της χώρας μας. Πρόκειται για μία επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία παρουσιάζεται η Ελλάδα απ’ άκρο εις άκρον και δίνει τη δυνατότητα στους Σουηδούς να επιλέξουν τους προορισμούς της αρεσκείας τους. Εκτός από τη χώρα μας, παρουσιάζονται και άλλες περιοχές της Μεσογείου. 
    Η Κασσάνδρα εκπροσωπείται στην Έκθεση από την πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, δημοτική σύμβουλο κ. Μαρία Παπαδημητρίου και από το μέλος της Επιτροπής κ. Εύαγγελο Βιτάσκο. 
    «Η Σκανδιναβία μας ενδιαφέρει πολύ ως τουριστική αγορά και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εδώ, στη Σουηδική πρωτεύουσα, προκειμένου να αναπτύξουμε με τους φίλους Σουηδούς τη σχέση εκείνη που χρειάζεται να δομηθεί για να τους θέλξει μεν ο τουριστικός προορισμός μας αλλά και  να αισθάνονται στην Κασσάνδρα σαν στο σπίτι τους. Συνεργαζόμαστε με τον Τ.Ο.Χ και τον Ε.Ο.Τ Σουηδίας προς αυτή την κατεύθυνση», σημείωσε η κ. Παπαδημητρίου.