Τη γαστρονομία της Κασσάνδρας «γεύτηκε» η Σουηδία

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαρτίου, το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο δήμος Κασσάνδρας στη Στοκχόλμη σε υπηρεσιακούς παράγοντες και δημοσιογράφους. 
    Με φόντο τη γαστρονομία, ο δήμος πρόβαλλε τις ομορφιές του στη Σουηδία, με σκοπό το άνοιγμα στη σουηδική τουριστική  αγορά.

    Ο σεφ Tάσος Μπάρτζας μαγείρεψε πεντανόστιμα πιάτα με βάση τα τοπικά προϊόντα της Κασσάνδρας ενώ το δήμο Κασσάνδρας τίμησαν με την παρουσία τους ο Έλληνας πρέσβης κ. Δημήτρης Τουλούπας, ο προϊστάμενος του Ε.Ο.Τ Σουηδίας κ. Παύλος Μούρμας, η εμπορική ακόλουθος κ. Μαρία Κουμουτσάκου, ο δ/ντης του Τ.Ο.Χ Γιώργος Μπρουτζάς και οκτώ Σουηδοί διακεκριμένοι δημοσιογράφοι και bloggers εξειδικευμένοι στο τουριστικό ρεπορτάζ.

    Στο δείπνο προβλήθηκαν το video της Κασσάνδρας, η ιστοσελίδα visitkassandra.com, τα έντυπα και τα τοπικά προϊόντα, ενώ πρωταγωνίστησαν οι γεύσεις και τα κρασιά της Κασσάνδρας.

    «Είμαι ευτυχής! Η Κασσάνδρα προχωράει μπροστά γιατί το αξίζει! Η γαστρονομία μας είναι η δύναμή μας! Πολλά “ευχαριστώ” στον Ευάγγελο Βιτάσκο που αμέριστα στήριξε την όλη προσπάθεια και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την οργάνωση του δείπνου. Στον Τασο Μπάρτζα για τα άψογα πιάτα. Στον Μπάμπη Μαυριδόπουλο και στη Βάσω Σαντιξή για την πολλαπλή βοήθεια που μας παρείχαν.Ευχαριστώ επίσης όσους πίστεψαν στην ιδέα και τη στήριξαν με τον τρόπο τους. Με όχημα τη γαστρονομία ανοίξαμε πλέον το δρόμο για την έλευση περισσότερων Σουηδών στην Κασσάνδρα μας. Ήταν η πρώτη δράση μας στη Σουηδία και συνεχίζουμε», δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του δήμου Κασσάνδρας, δημοτική σύμβουλος Μαρία Παπαδημητρίου.