Στον δήμο Αριστοτέλη βρέθηκε ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

    Ιδιωτική επίσκεψη στο Άγιο Όρος πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης. από την Παρασκευή 17 έως τη Δευτέρα 20 Μαρτίου. 
    Η επίσκεψη αυτή έδωσε την αφορμή για δίωρη συνάντησή του τόσο με τον δήμαρχο Αριστοτέλη όσο και με μέλη του Αγροτικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, η οποία και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αριστοτέλη στην Ιερισσό, το μεσημέρι της Δευτέρας.
    Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Σ. Παπαματθαίου, ο συντονιστής της ΠΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Μακεδονίας Κ. Γκοντίνος, πρόεδροι αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών και ενώσεων της Β. Χαλκιδικής, ο υπεύθυνος του Αγρ. Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Ν. Χατζηγιάννης και μέλη του τμήματος. Συζητήθηκαν πολλά από τα θέμα τα που απασχολούν τον Αγροτικό κόσμο (δασικοί χάρτες, Ενώσεις Συνεταιρισμών, προβλήματα γεωργών και κτηνοτρόφων, δημιουργία Ενώσεων Παραγωγών, Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία κλπ). 
    Ο αν. υπουργός και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής επισκέφτηκαν και την τυροκομική μονάδα του Σταθώρη στην Ιερισσό και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για την παραγωγική διαδικασία της γνωστής Χαλκιδικιώτικης επιχείρησης.