Βραβείο καρδιάς και περηφάνιας για το 1ο δημοτικό σχολείο Πολυγύρου (βίντεο)

  Βραβείο καρδιάς και περηφάνιας κέρδισε το 1ο δημοτικό σχολείο Πολυγύρου που συμμετείχε στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ.
  Μπορεί στην Αθήνα να μην κατάφερε να διακριθεί, ωστόσο έκανε περήφανη τη Χαλκιδική με τη συμμετοχή του και ήρθε πρώτο στις καρδιές μας. 
  Η συμμετοχή του 1ου δημοτικού σχολείου Πολυγύρου στον διαγωνισμό της Αθήνας ήρθε μετά την 3η θέση που κατέκτησε, ανάμεσα σε 38 σχολεία της περιφέρειας, στον τελικό του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές δημοτικού.
  «Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει το μοναδικό βραβείο καρδιάς που της χαρίσατε όλοι εσείς με την ψήφο σας. Από τα βάθη της καρδιάς μας, σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας και τη σημαντική σας βοήθεια», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
  Η Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του 1ου δημοτικού σχολείου Πολυγύρου διακρίθηκε με το θέμα «Οχήματα και μεταφορές του αύριο».
  Στην ομάδα συμμετείχαν οι: Δρούγκα Αναστασία, Κατσιακιώρη Αθανασία, Κελλίδου Δέσποινα, Λανταβού Ιωακειμία, Οικονόμου Παναγιώτη, Παλαιοχωρινού Αγνή και προπονήτρια την εκπαιδευτικό Πληροφορικής Καραπυλάφη Στέλλα.
  Δείτε το σποτάκι με το project της ομάδας: