Τζιτζικώστας: Κατέπεσε οριστικά η σκευωρία σε βάρος του Καραμανλή

    «Έστω και καθυστερημένα, κατέπεσε οριστικά η σκευωρία σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησής του», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, για την απόφαση της δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση Βατοπεδίου.
    Παράλληλα, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι ταυτόχρονα η απόφαση αυτή «αποτελεί ισχυρό ράπισμα σε όλους εκείνους που χρησιμοποιούν τη λάσπη ως πολιτικό εργαλείο».
    «Σήμερα, έστω και καθυστερημένα, κατέπεσε οριστικά η σκευωρία σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησής του, την οποία υπηρέτησα ως βουλευτής. Η αλήθεια για την περιβόητη “υπόθεση” Βατοπαιδίου επιτέλους αποκαλύφθηκε και αποκαθίσταται η τιμή των ανθρώπων εκείνων που σπιλώθηκαν άδικα όλα αυτά τα χρόνια, από την άθλια και μεθοδευμένη επιχείρηση συγκεκριμένων κέντρων, που στόχο είχαν να αποσταθεροποιήσουν την τότε κυβέρνηση και να πλήξουν τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και να ζημιώσουν ανεπανόρθωτα τη χώρα.
    »Η σημερινή απόφαση της δικαιοσύνης αποτελεί ισχυρό ράπισμα σε όλους εκείνους που χρησιμοποιούν τη λάσπη ως πολιτικό εργαλείο, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν υπόγεια πολιτικά συμφέροντα. Η ελληνική δικαιοσύνη, ακέραιη και αμερόληπτη, στάθηκε για ακόμα μία φορά στο ύψος των περιστάσεων και έφερε την αλήθεια στο φως», υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωσή του.