Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης γύρω από τον Λευκό Πύργο

  Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down σήμερα και μια μεγάλη αγκαλιά θα κυκλώσει τον Λευκό Πύργο στις 10:30 το πρωί, στο πλαίσιο εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου. 
  Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down καλεί τους πολίτες στον Λευκό Πύργο, το σύμβολο της πόλης, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να να αγκαλιάσουν οι Θεσσαλονικείς, τα άτομα με σύνδρομο Down.
  Στην αγκαλιά αγάπης στο Λ. Πύργο θα παραστούν εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσού Χορηγού και υποστηρικτή αυτής της προσπάθειας.
  Την εβδομάδα εκδηλώσεων στηρίζει η ΠΑΕ και το Action ΠΑΟΚ.
  Το πρόγραμμα των υπόλοιπων εκδηλώσεων:
  Ομιλία για το σύνδρομο Down με τον Δρ. Στυλιανό Αντωναράκη στις 19.00 (O Dr. Αντωναράκης είναι Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γενεύης και ο άνθρωπος που καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down) (Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14, Λαδάδικα. Είσοδος ελεύθερη).
  Τετάρτη 22/3: Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργανώνουν επίδειξη μόδας με τη συμμετοχή γυναικών με σύνδρομο Down στις 20.00 (Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο).
  Πέμπτη 23/3: Επίδειξη αθλητικών δραστηριοτήτων (zumba, cheerleading, παραδοσιακοί χοροί, ρυθμική γυμναστική) και ομιλίαγια το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος από τις 17.00-21.00 (Uberντουζ, Δαναϊδών και Σφέτσου).
  Παρασκευή 24/3: Νέοι και νέες με σύνδρομο Down μας σερβίρουν καφέ στο cafe-bar “Menta” (Κομνηνών 20. Ο καφές κερασμένος)
  Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος ιδρύθηκε από 22 οικογένειες το 1990 με την προτροπή της Χαρίκλειας Χατζησεβαστού, καθηγήτριας Παιδιατρικής Κλινικής Γενετικής Α.Π.Θ.