Μήνυμα του αντιπεριφερειαρχη Χαλκιδικής για την 25η Μαρτίου

  Μήνυμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, σημειώνοντας ότι είναι χρέος μας να τιμούμε και να σεβόμαστε την ιστορία και την ελευθερία του έθνους μας.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
  «Με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου τιμούμε το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός της νεότερης ιστορίας μας.
  Τα μηνύματα της ενότητας και της ομοψυχίας και της αγωνιστικότητας μαζί με το πρώτο μήνυμα της φιλανθρωπίας του Θεού που μας δίνει ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, είναι ανάγκη να τα αξιοποιήσουμε στο μεγαλύτερο βαθμό για να κερδίσουμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.
  Ο πόθος και ο αγώνας των λαών για την Ελευθερία, όσες θυσίες κι αν απαιτηθούν, όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν θα δικαιωθεί στο τέλος.
  Η μέρα αυτή μας καλεί να εμπνευστούμε από την ομοψυχία, τον ζήλο και την αγωνιστικότητα των προγόνων μας.
  Ο αγώνας των προγόνων μας είναι η κληρονομιά μας και οφείλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι να τη διατηρήσουμε. Ας φωτιζόμαστε από το παράδειγμά τους.
  Όσο για τη νεολαία μας που παρελαύνει αυτή την μέρα τιμώντας τους αθάνατους ήρωες της επανάστασης το ΄21, ας τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί είναι το μέλλον του τόπου μας.
  Είναι χρέος μας να τιμούμε και να σεβόμαστε την ιστορία και την ελευθερία του έθνους μας».