Δυστύχημα στον Εύοσμο: Σήμερα οι κηδείες των δύο παιδιών – Συντετριμμένοι γονείς και φίλοι

  Συντετριμμένοι γονείς, συγγενείς, φίλοι και καθηγητές καλούνται σήμερα να αποχαιρετήσουν οριστικά τους δύο από τους τέσσερις μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου που ανασύρθηκαν χθες τα ξημερώματα νεκροί από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.
  Ασύλληπτη τραγωδία για τέσσερις οικογένειες. Βουβός ο πόνος για τους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς που γνώριζαν τους νεαρούς.

  «Η είδηση αναστάτωσε το σχολείο. Συγκλονιστήκαμε. Δεν υπάρχουν λόγια. Όλοι οι μαθητές θέλουν να συνοδεύσουν τα παιδιά στη τελευταία τους κατοικία. Το ίδιο και εμείς οι καθηγητές. Η ατμόσφαιρα είναι βαριά» ανέφερε η υποδιευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου, Αθανασία Θεοδωρίδου.

  «Υπάρχει πόνος και όχι μόνο στο δικό μας σχολείο γιατί στο χώρο συστεγάζονται τα ΕΠΑΛ της περιοχής. Τα γνωρίζαμε τα παιδιά, κάποια είχαν αλλάξει ειδικότητα. Κάναμε την προσευχή μας το πρωί, είπαμε να μπούμε για την πρώτη ώρα», υπογράμμισε. 
  “Επισήμως, ισχύει το πρόγραμμα του σχολείου, ωστόσο και χθες αλλά σήμερα ειδικά οι μαθητές είναι πολύ αναστατωμένοι. Είναι σε εξέλιξη οι κηδείες δύο παιδιών. Κατανοούμε λοιπόν ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να γίνει μάθημα” είπε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Παύλος Μαντζιάρης.
  Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ