Σε χορευτική αρένα μετατρέπεται αύριο η πλατεία Αριστοτέλους

    Σε χορευτική αρένα μετατρέπεται αύριο, από τις 12.30 έως τις 14.00, η πλατεία Αριστοτέλους όπου το Thessaloniki Dance Festival (TDF) υπόσχεται να παρουσιάσει ένα μοναδικό θέματα στους λάτρεις του αθλητικού χορού.
    To event πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πρόδρομων εκδηλώσεων του TDF, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Απριλίου με διοργανωτές την ΔΕΘ-Helexpo, τη σχολή χορού All Star Dance και τον δήμο Θεσσαλονίκης.
    Το TDF, «ένα από τα μεγαλύτερα festival αγωνιστικού χώρου στα Βαλκάνια», θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης και στα περίπτερα 8 και 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπως ενημερώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΘ.
    Κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα έξι διαγωνισμοί χορού στα είδη: Latin, Hip Hop, Salsa ,Tango Argentino, Oriental & Σύγχρονο –Jazz.
    Το festival ακόμη περιλαμβάνει σεμινάρια χορού από κορυφαίους χορευτές και δασκάλους και δύο μεγάλα party. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τον διαγωνισμό των νικητριών ομάδων «Best of the Best Show 2017». Στόχος του TDF είναι η διάδοση της καλλιτεχνικής, αλλά κυρίως της αθλητικής διάστασης του χορού.