Στη δημιουργία διαφόρων θεματικών ενοτήτων προχωράει η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής

    Στη δημιουργία διαφόρων τομέων με διαφορετικές θεματικές ενότητες θα προχωρήσει η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει. 
    Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η «διάρθρωση των τομέων θα έχει ως εξής: Τομεάρχης και πολυμελής γραμματεία μελών ανά τομέα. Ενδεικτικές θεματικές τομέων: Νεανική επιχειρηματικότητα, Αγροτικών Θεμάτων, Τουρισμού, Γυναικείων Θεμάτων, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικών θεμάτων».
    «Σε μία ομάδα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες με εσάς, σας καλούμε να συζητήσετε και να προτείνετε λύσεις και δράσεις προς συμφέρον του τόπου μας», υπογραμμίζει η ανακοίνωση. 
    Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στον Πολύγυρο θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 1 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι «για όσους επιθυμούν να μας γνωρίσουν ή να μας μιλήσουν», αναφέρεται.
    «Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν για πρακτικούς λόγους η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στους τομείς μας μπορεί να πραγματοποιηθεί και με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα», καταλήγει η ανακοίνωση.