Γίνε εσύ ο ήρωας του δήμου Αριστοτέλη


  Της Χριστίνας Τσερβελή
  Σε μια μεγάλη γιορτή για το περιβάλλον και τον εθελοντισμό αναμένεται να εξελιχθεί η Κυριακή 2 Απριλίου στον δήμο Αριστοτέλη, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά και θα λάβει μέρος στην πανελλήνια πρωτοβουλία για τον καθαρισμό του περιβάλλοντος «Let’s Do it Greece»
  Το «Let’s Do it Greece» αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού του περιβάλλοντος, η οποία για 6η συνεχή χρονιά, επιχειρεί να συντονίσει τους πολίτες για να καθαρίσουν την Ελλάδα σε μία μόνο ημέρα, προωθώντας ταυτόχρονα το μήνυμα της διατήρησης ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος.
  «Στον δήμο μας πάντα γίνονται εθελοντικές δράσεις. Αυτή η πανελλήνια πρωτοβουλία μας έδωσε κι εμάς την αφορμή να κινητοποιήσουμε τους εθελοντές μας», σημειώνει ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr
  Έτσι, ο δήμος Αριστοτέλη δίνει ραντεβού την Κυριακή 2 Απριλίου και προσκαλεί όλους τους δημότες του να συμμετέχουν ενεργά στις εθελοντικές δράσεις καθαρισμού του περιβάλλοντος, που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα.
  Σύμφωνα με τον κ. Ζουμπά, σχεδόν όλα τα χωριά του δήμου Αριστοτέλη έχουν ανταποκριθεί θετικά στην πρωτοβουλία και έχουν δηλώσει συμμετοχή. 
  «Τοπικά συμβούλια, σύλλογοι αλλά και εθελοντές θα λάβουν μέρος την Κυριακή σ’ αυτή την περιβαλλοντική δράση», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Αριστοτέλη.  
  Έτσι, σε κάθε χωριό ξεχωριστά οι εθελοντές θα αναλάβουν δράση και θα καθαρίσουν σημεία και περιοχές, σε μια προσπάθεια να ομορφύνει ο τόπος.
  Για την Ιερισσό το ραντεβού έχει δοθεί στις 10 το πρωί στο δημαρχείο. Από εκεί, όλοι οι εθελοντές μαζί με το προσωπικό του δήμου θα καθαρίσουν δρόμους, παραλίες και περιοχές εκτός του οικισμού. 
  «Στόχος μας είναι να καθαριστούν σημεία που δεν φτάνουμε καθημερινά, όπως δρόμοι εκτός του οικισμού και παραλίες», αναφέρει ο κ. Ζουμπάς.  
  Γίνε η αλλαγή που περιμένεις και συντονίσου και εσύ με τον δήμο Αριστοτέλη. Μια μεγάλη ομάδα εθελοντών σε περιμένει.
  Δήλωσε συμμετοχή με τρία απλά βήματα:
  -Καταχωρήστε τη συμμετοχή σας στο www.letsdoitgreece.org
  -Προγραμματίστε μία δράση και προσθέστε την στο χάρτη www.letsdoitgeece.org/map
  -Κοινοποιήστε την πρόθεση στο Δήμο τηλεφωνικά στο 15420 ή με e-mail στο 15420@dimosaristoteli.gr